Despre MISTERIO

În spatele MISTERIO.RO se găsește o echipă tânără, dinamică și unită de aceeași pasiune arzătoare pentru paranormal, mistere antice, enigme arhitecturale, fenomene inexplicabile, știință de frontieră, legende urbane, mituri, sau conspirații. Credem cu tărie că în spatele fiecărui mit sau legendă se află un sâmbure de adevăr, iar țelul nostru este să descoperim acel sâmbure de adevăr și să-l împărtășim cu întreaga noastră comunitate.

Integritate și profesionalism

Acești doi termeni caracterizează cel mai bine stilul și dinamica echipei din spatele MISTERIO. Deși nu suntem jurnaliști profesioniști, facem tot posibilul ca fiecare articol publicat pe MISTERIO.RO să fie impecabil documentat din surse sigure, precis și interesant.

În spatele fiecărui text sunt zeci de ore de documentare și ne mândrim cu acest lucru. Dintre sursele noastre online de încredere amintim: Historic Mysteries, Ancient Origins, Encyclopedia Britannica, Listverse, Archives, Lost Origins, Wikipedia, Archives Portal Europe, Mythologian.

Însă sursele noastre nu se opresc aici. Suntem mari fani ai unor autori precum Lewis Spence, Jon E. Lewis, H. P. Lovecraft, Stephen King, Dan Apostol, sau Arthur C. Clarke cu care am crescut și care reprezintă o infinită sursă de inspirație.

Conținutul pe website-ul MISTERIO.ro este împărțit în următoarele categorii principale: Paranormal, Mistere Antice, Folclor, X-Files, Spiritualitate, Știință și Diverse.

Pentru a ne contacta, vă rugăm să folosiți formularul din dreapta. Ne puteți trimite întrebări legate de articolele publicate pe site, puteți solicita modificări/corectări (în cazul în care informația prezentată nu este 100% corectă) sau puteți să ne sugerați teme noi pe care echipa noastră să le abordeze. Dacă ne contactați pentru posibile colaborări, vă rugăm să menționați acest lucru în subiectul mesajului.

Echipa MISTERIO va face tot posibilul să răspundă în cel mai scurt timp tuturor mesajelor dumneavoastră.

Alătură-te comunității MISTERIO

Pinterest
Instagram

Contactează echipa MISTERIO

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
Menu