Articol documentat din surse relevante
Toate informațiile prezentate în acest articol sunt atent documentate din surse de încredere. Echipa Misterio face permanent eforturi pentru a îmbunătăți și actualiza conținutul oferit cititorilor noștri.

Recenzie de carte – Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire

Misterio

Autor: Misterio

Actualizat:

Shangri La - Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire este o culegere a nu mai puțin de 100 de experienţe paranormale, decorporalizări și călătorii în spațiu-timp.

Această pagină poate conține linkuri spre produse/servicii. Este posibil ca Misterio să câștige un comision în urma vânzărilor efectuate prin aceste link-uri.

Recenzie de carte – Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire

Marius Ghidel, autorul Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire susţine că a văzut cum Dumnezeu a creat lumea și cum arată sfârşitul lumii. 

Aceste experienţe ale lui Marius Ghidel au stârnit foarte multă curiozitate, au fost comentarii pro şi contra și multe păreri împărțite. 

Ghidel a spus că decorporalizarea, cel puțin așa cum o experimentează el, nu poate dura mai mult de un sfert de oră, deoarece trupul începe să îngheţe.

Detalii

Titlu: Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire
Autor: Marius Ghidel
Pagini: 432
Dimensiuni: 13.0 x 20.0 cm
Editura: Dharana
Data apariției: februarie 2018
Categorie: Paranormal, Ezoterism, Spiritualitate, Channeling
Disponibilă pe: eMag.ro, carturesti.ro

Recenzie carte - Shangri-La - Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire

Reputatul prof. dr. Dan Farcaş, doctor în matematică şi membru de onoare al Academiei de Știinţe Medicale, a studiat ştiinţific experienţa autorului Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire. Iată ce declară profesorul Dan Farcaș despre Marius Ghidel:

Începând din 2014, am avut mai multe lungi discuții cu Marius Ghidel, atât eu cât și prof. dr. Dumitru Constantin-Dulcan. Nici unul dintre noi nu a găsit motive să se îndoiască nici de sinceritatea, nici de integritatea lui mintală. Starea sa de sănătate este bună și nu are nici un fel de simptome care să sugereze vreo suferință psihică sau mitomanie. Pe parcurs, Marius ne-a relatat în jur de o sută de situații inexplicabile pe care le poartă în minte, întâmplări prin care știe că a trecut, ca și amintiri pe care nu știe de unde și de când le are.

Cartea Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire demonstrează că Marius Ghidel este un fenomen aparte, deoarece el a trecut prin experiențe spirituale/ezoterice extrem de ample, cu mult mai bogate și mai complexe decât cele pe care le putem regăsi în literatură din acest domeniu. 

Ce este interesant, e că el nu a aplicat tehnici de meditație, de ieșire din corp sau de regresie. 

Lui i se întâmplă pur și simplu toate acestea, îi vin de la sine, foarte natural, fără să facă nimic special. Probabil că este un „canal” extrem de pur, un „vas golit”, special pregătit să primească toată această revărsare de informații.

Din spusele lui Marius Ghidel reiese că noi suntem ființe divine și că avem o experiență continuă în univers, pe diferite planuri și sub diferite forme, iar spiritul este un același fond etern care îmbracă mereu alte și alte forme. 

Potrivit autorului Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire, până în 1989 nu a realizat foarte multe din cele ce i se întâmplau, sau pur și simplu nu le-a acordat foarte mare atenție. El nu se juca așa cum se joacă copiii, în schimb făcea tot felul de exerciții de călătorie în timp.

Se poate călători și în trecut și în viitor. Secretul este liniștirea minții sau ieșirea din minte mai bine spus. Când reușești să te duci în starea în care nu se mișcă deloc suprafața apei. Acolo este divinul, acolo se ridică un con temporal și în acel con temporal te poți duce și în trecut și în viitor.

Prima experiență pe care Ghidel și-o amintește în cartea sa Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire este călătoria spre viață. El povestește cum și-a amintit tot înainte de a se naște, toate etapele. Lumea de dincolo este o lume minunată, este o lume fizică, dar de alt ordin, din energie, din informație.

Citește și: Recenzie de carte – Blestemul zeilor extratereștrii

Divinul, înainte de a crea universul era o formă energetică nediferențiată, cum ar fi fătul în burta mamei, așa stătea, ghemuit, după care s-a destins și se simțea foarte singur, asta era problema Lui. Voia să se vadă cum este, așa că a creat un proiect al universului. A desfășurat un fel de covor până la capăt și s-a văzut și sfârșitul universului

Când probabil omenirea nu-i va mai acorda nici o atenție și atunci, El se duce în fața creației Lui, iar cu mâna de la dreapta la stânga o trage înapoi în El, într-o fracțiune de secundă și așa dispare. 

Nici nu știi că nu mai ești. Apoi apare un tor, un fel de pâlnie foarte mare, care este o materie magică, se răsfrânge în sus pe buza torului, și din acea materie magică creează universul, dar dinspre mare spre mic. 

Autorul Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire descrie planul Creatorului spunând că toate ființele create înainte de om au fost create ca o „etapă pregătitoare” pentru apariția omului. Creatorul nu știa precis cum va decurge planul său, sufla viață, dar nu era conform planului. Însă, până la urmă și-a atins planul, iar apoi s-a oprit. 

Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire continuă cu o descriere a „Raiului”:

Am văzut multe grupulețe care urcau în sus, așa cum sunt bulele de la apa minerală. Și sus de tot este un prag, peste care nu poți să treci; acolo sunt alte grupulețe care se mișcă pe orizontală. Au dimensiunea unui cap de om, sunt multicolore, și ce m-a impresionat, că în spatele acestui prag este un soare de iubire, simți că fără razele lui nu poți să trăiești, sunt raze care îți dau viață. Acolo auzeam un fel de cântec; toate grupulețele de acolo cântă un fel de slavă adusă divinului, dar este o muzică diferită față de cea de pe pământ. 

Autorul vorbește și despre alte grupuri mai mari, albe, care erau un fel de înțelepți; ei stăteau în cerc; ei aveau în sarcină să rezolve o problemă de pe Pământ, pentru că era un război pe Pământ; ei trebuiau să oprească războiul. 

Ei erau pătrunși de această responsabilitate, însă nu știau cum s-o rezolve. Au trimis pe cineva de-al lor pe Pământ ca să intre în mintea conducătorilor și să încerce să-i oprească, însă nu a reușit. 

Potrivit relatărilor sale, Marius Ghidel a fost primit în rândul acestor înțelepți și l-au acceptat, nu l-au întrebat ce caută acolo, i-au făcut loc, iar asta l-a impresionat. Înțelegeau ce spune mental, deci probabil telepatic

După care a venit acel glob mare care fusese trimis pe Pământ și s-a așezat în cerc, în locul lui gol, și a spus că pe Pământ e război și trebuie făcut ceva, dar atunci Ghidel plecat din rândul lor, ajungând într-o altă zonă unde globulețele erau mai rarefiate, mai foarte puține. A simțit însă un bine etern. 

Problema mea era că nu știam cum arătam. Îi vedeam pe cei din fața mea ca pe un balon de săpun multicolor, din când în când apărea un cap de om, după care se întorcea înapoi în globul în care erau. Problema era că nu știam cum arăt și mă învârteam tot timpul, dar nu aveam un capăt. A venit lângă mine un glob mai mare, cât o minge de plajă care avea multă iubire în el, mi-am dat seama că nu pot să mă opun lui. Și în spațiul lui, mi-a proiectat ce a fost el pe Pământ; fusese un om de nimic, de care toți își băteau joc și el îi iubea așa cum erau ei, nu reacționa niciodată. 

Autorul Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire descrie și un proces asemănător cu reîncarnarea. Acesta povestește cum a realizat că îl așteaptă o „călătorie nouă”, un eveniment foarte important la care nu s-a putut opune. 

A fost trecut prin două arcane, două ființe de lumină care sunt lângă prag, care te perie și îți arată ce ai fost tu în altă viață. 

Ființele i-au rezumat viața anterioară, iar din spusele lor a reieșit că fusese om mai bogat dar care nu a luat seama la oameni: „Vezi că viața în care intri tu acum nu o să fie grozavă, dar o să evoluezi mai mult spiritual”.

Recenzie de carte - Shangri-La - Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire

Cuprins

Iată o lista a capitolelor din Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire.

  • Despre Marius Ghidel – Omul care are amintiri de la începutul Universului 
  • Prof. Dan Farcaș despre Marius Ghidel: Marius posedă însușirea de a accesa memoria universală într-un mod aparte
  • Convorbiri personale cu prof. Dan Farcaș
  • Fă totul pentru ceilalți, pe tine să te uiți!
  • Zona
  • Impresii din lumea de dincolo
  • Amintiri din Infinit
  • Trezirea
  • Și așa a creat un univers întreg numai pentru om
  • Ceva caută ceva, cineva se caută pe sine. Creația – torul sau mâneca de pijama
  • O călătorie spre suprafața mărului după momentul creației
  • El este Dumnezeu, Tatăl nostru
  • Cercul înțelepților
  • Șeful meu – Îngerul
  • Scara Raiului
  • Tronul, Soarele Iubirii și însoțitorul meu eteric
  • Plasa de pescar
  • Tunelul vieții
  • Petele de cerneală
  • Conul Timpului
  • Căderea din Rai
  • Feeria – lumea cuvintelor
  • La piramide
  • Hai să scriem cartea!
  • Scriitorul căruia îi dicta un înger
  • Satul și activarea puterilor mentale
  • Peștera
  • La mare
  • Orașul în care oamenii aleargă spre nicăieri
  • Istoria întrupării sufletului
  • Călătoria prin lume – Calea Prostului
  • Inițierea – intrarea într-un val de gânduri
  • Un spațiu de puncte aurii de fericire
  • Când miriapodul s-a oprit să se gândească
  • Omul fără ego
  • Iubirea este judecătorul din noi
  • Egoul desparte lumile
  • Firul auriu de păianjen – intrarea într-o lume de vis
  • Cel mai iubit om al lui Dumnezeu
  • Dumnezeu din spatele măștilor
  • Terenul vieții și gropile spirituale
  • Dispariția camerei și ființa gând
  • Lumea aceasta e un vis
  • Maestrul de ceai Rikyu – când te duci să petreci cu gândurile
  • Persona = Masca
  • Intrarea în oglindă
  • Tu, Ființă!
  • Evadare din timp și din spațiu
  • Iepurașul din Alice în Țara Minunilor
  • Răpirea din troleibuz
  • Pe planeta extratereștrilor
  • O plimbare prin cutia de tinichea – intrăm în corp, ieșeam
  • Controlul viitorului și plimbările pe tăblia patului
  • Sufletul este răspândit peste tot în corp, ca un fum galben
  • Un Avva și finicii lui
  • Nu-i loc, nu-i loc!
  • Povestea pisicii bătrâne
  • Ca să câștigi trebuie să nu vrei nimic
  • Ți se pare că are vreo problemă?
  • Cum se deschid porțile Raiului
  • Când ești… un nimeni
  • Fata Moșului cea Frumoasa și Harnică – poveste inițiatică
  • O poveste cu un japonez care visa monștri
  • OZN la Severin
  • Zbor la capul Bunei Speranțe
  • Ființa comună a oamenilor
  • Directorul și levitația
  • Fumul inteligent de la tavan
  • Sandalele romane
  • Lumina de la Paști
  • Piramida de carton
  • Sufletul meu care se plimba noaptea prin casă
  • Șoptitorii
  • Trecerea obstacolelor fundamentale: muntele, marea și deșertul
  • Hoții și stafia
  • OZN-uri în formație de V
  • La Mostar, în Bosnia Herțegovina, în plin război din viitor
  • OZN la mare – OZN-urile ar putea să fie doar ființe de lumină
  • Rinichiul suspendat în aer și ecranul de proiecție
  • Shangri-La, oriunde te afli
  • Miracolul – locul în care știința se oprește
  • Avansezi, El se va retrage, te retragi, El se predă
  • Mănunchiul de raze din pieptul oamenilor
  • Părintele Galeriu
  • Mașina de scris și visul divin
  • Un sandwich minunat – despre daruri
  • Fumul galben
  • Doi călugări și o cărămidă
  • Gandhi și ucenicul său
  • După ploaie – abandonarea de sine
  • Miyamoto Musashi – Despre puterea fără margini a smereniei
  • Cum arată iubirea?
  • Doar nu o să te ascult eu pe tine
  • Despre iubire
  • Spațiul… și timpul lent
  • La armată – călăuza în zonă
  • Pelerinul Japonez
  • Shangri-La, este o lume de poveste, în care orice lucru minunat se poate întâmpla
  • Viața ca o șaradă
  • Îngerii
  • Bancherul egoist
  • Modalități de a privi în sensibil
  • Cum l-am cunoscut pe Valeriu Popa
  • Sacro Terapie
  • O zână
  • Dispariții de obiecte
  • Respirația Eu/El. Fața lui Dumnezeu… În fața noastră
  • Cerul care curge
  • Metoda D’Alambert
  • Călugărul
  • Câinii dintre blocuri și Kung-Fu
  • Povestea celor trei călători: Iubirea, Fericirea și Sănătatea
  • Uitarea
  • Reparația
  • Zborul
  • Konia și Jalal Ad-din Rumi
  • Trenulețul rugăciunii
  • Rătăcit în Shangri-La
  • O excursie la Budapesta
  • Telefonul fără fir
  • Fericirea înseamnă despovărare, golire de sine și detașare
  • La Kuban
  • Mătăniile
  • Dincolo de nori, șoapte de iubire
  • Nu vezi că aici este numai iubire?
Recenzie de carte - Shangri-La - Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire

Viziunea criticilor de carte

Criticii de carte au apreciat lucrarea lui Marius Ghidel. Iată câteva recenzii obținute de Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire.

Marius posedă însușirea de a accesa această “memorie universală”, chiar într-un mod aparte. El poartă în minte “amintirea” întregii istorii a Universului, pe care o vede ca pe o lungă desfășurare de imagini și idei, având sentimentul că poate fi prezent, ca martor ocular, la oricare din evenimentele trecute. 

(Prof. Dan Farcaș – doctor în matematică şi membru de onoare al Academiei de ştiinţe medicale)


Există niște cazuri care seamănă cu ce a văzut Marius Ghidel. Sunt 2000 de cazuri în care au fost repetate aceleași detalii pe care el le spune. Iată un exemplu. 

Marius Ghidel la un moment dat se vede întins pe o lespede de piatră, paralizat, iar în jurul lui stau niște persoane care fac o operație asupra lui, aparent fără să-l atingă. Există mii astfel de relatări în care se specifică exact același scenariu, în care protagonistul își amintește că era paralizat, întins pe o lespede, înconjurat de niște ființe care ajutau protagonistul. 

Alt exemplu se leagă de povestea lui Ghidel în care spune că stătea pe un balcon când era copil și dintr-o dată s-a văzut ieșind din corp și plecând. Există alte sute de mărturii de la oameni care s-au văzut ieșind din corp și făcând o călătorie în spirit. 

Aceste experiențe se înrudesc cu acele cazuri de moarte clinică. În toate aceste cazuri persoana poate povesti că acolo a văzut niște lucruri care pot fi verificate, apoi s-a întors în corp… Există un caz cu un fost deținut politic român, care, stând în închisoare, ieșea din corp și se ducea să-și viziteze rudele. 

Era un fost înalt ofițer de poliție, care, imediat după război a fost luat de comuniști și arestat. El spune că, ajuns la rudele lui pe care le vedea stând în jurul mesei, cu o sticlă, cu un pahar, a încercat să atingă obiectele, dar mâna îi trecea prin ele, și era invizibil pentru rudele lui. 

Însă, la vorbitor, când a fost vizitat de rude, le-a povestit, le-a spus că i-a văzut acolo la masă etc. Deci astfel de cazuri există. 

Ghidel mai povestește că a văzut lumea schimbându-se în jurul lui, zgomotul din jur s-a oprit, s-a făcut liniște dintr-o dată, a văzut niște OZN-uri, după care, brusc, a revenit totul la zgomotul inițial. Chiar de curând am primit la ASFAN o scrisoare de la cineva din Germania care declara exact același lucru. Deci sunt astfel de fenomene care se întâmplă și sunt raportate. 

Există un principiu undeva care nu e cu putință a fi văzut de noi, care ni se înfățișează sub diverse forme. Dar această înfățișare depinde foarte mult de inconștientul nostru colectiv de care vorbea Jung. E un inconștient colectiv pe care CIA și Armata Americană l-au folosit pentru spionaj. 

Cu anumite abilități poți accesa inconștientul colectiv care este peste tot și vede totul. Și accesând poți instantaneu să vezi tot ce se întâmplă oriunde, inclusiv în tine. Se pare că acolo se înregistrează niște lucruri și din trecut. 

În cazul acestor epifanii, un ufolog american, Jacques Vallée, a scris mai multe cărți trăgând paralele între aparițiile Fecioarei Maria și aparițiile OZN. 

Există detalii care se repetă în aceste apariții: brusc se face mai frig, cade o ploaie și oamenii nu se udă, se vede o lumină care cade ca o frunză căzătoare, sunt detalii fine, care de multe ori nici nu se menționează, rămân în dosarele investigatorilor. 

Eu am încercat să văd dacă astfel de detalii au fost și în România, deoarece Vallée relata despre aparițiile Fecioarei la oameni de religie catolică. 

În România, cu o singură excepție care confirmă regula și s-a petrecut undeva în Ardeal, nu există nici o apariție a Fecioarei Maria, ci numai ale unui Moș cu barbă albă. Dintr-o dată îți pui întrebarea de ce? De ce acolo apare Fecioara Maria sistematic? 

Fecioara Maria este o persoană foarte importantă, dar nu e persoana de vârf a religiei creștine. Răspunsul ar fi că, acel principiu invizibil, ca să ni se arate, trece prin acest inconștient colectiv, preia niște arhetipuri care există acolo și ia înfățișarea acestor arhetipuri și ni se arată sub o formă sau alta în funcție de spațiul cultural respectiv. 

Referitor la Ghidel și la ce a văzut el, bănuiala mea este că el are un acces privilegiat la acest inconștient colectiv unde vede lucruri din trecut, unde vede, eventual niște previziuni; dar previziunile nu-s bătute în cuie niciodată pentru că omul are liber arbitru. 

Ghidel poate vedea niște fapte din trecut care sunt înregistrate acolo, dar, atenție, nu faptele adevărate. Ci cele care au fost filtrate exact ca și în cazul aparițiilor sfinte, prin inconștientul colectiv și prin arhetipurile culturii noastre. 

Deci el este ferm convins, și eu nu mă îndoiesc de sinceritatea lui, că el a văzut de exemplu Big Bang-ul, dar asta nu înseamnă nici măcar ca Big Bang-ul a avut loc așa cum s-a spus, pentru că, ceva care este un principiu al începutului lumii, trecând prin filtrele respective (arhetipuri) ajunge la noi sub forma Big Bang-ului, sub forma Genezei în care Dumnezeu în 7 zile creează lumea. 

Toate acestea există în acel inconștient colectiv. Sunt arhetipurile culturii noastre… Dacă v-ați duce de exemplu în India și ați găsi un Ghidel acolo, el vă va povesti aceleași lucruri cu Vishnu, cu Shiva, cu Brahma etc. Deci sunt alte arhetipuri. Însă noi le avem pe ale noastre și lumea înțelege realitatea prin intermediul arhetipurilor noastre. 

Fenomenul Ghidel ridică un văl de pe un colț al realității, de pe un aspect al realității care unora nu le este familiar. 

Deci eu îi îndemn pe oamenii care vor să cunoască ce este realitatea dincolo de ceea ce au învățat la școală, să pună mâna pe această carte (Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire), să citească și să se gândească ulterior, să filtreze prin mintea lor ceea ce vor citi în ea. Am făcut și eu acest lucru, am filtrat aceste povești. 

Unele mi-au plăcut mai mult, altele poate nu le-am înțeles suficient, însă m-au ajutat să fac un pas înainte în înțelegerea lucrurilor. 

(Prof. Dan Farcaș – doctor în matematică şi membru de onoare al Academiei de ştiinţe medicale)


Învăţătura spirituală este chiar mesajul lui, este esenţa trăirilor sale, este – poate – sensul vieţii sale, motivul pentru care experienţele însele au existat. 

Mesajul lui spiritual a apărut într-un târziu, după insistenţa mea de a completa Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire, fără să fi ştiut ce lipsea. Simţeam doar că lipsea ceva. Şi numai după ce Marius Ghidel a venit şi cu învăţăturile spirituale pe care le ţinea ascunse, evident inconştient, am parcurs Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului în întregime, am corectat-o şi am intrat cu adevărat în spiritul ei.

Lectura a fost ca o aventură pe Everest: uneori părea că-mi taie respiraţia peisajul frumos, uneori inedit, alteori surprinzător şi fantastic, uneori plin de profunzimi şi chiar de idei geniale, iar alteori mă opream din citit în încercarea de a înţelege, de a accepta şi a integra experienţele tulburătoare ale autorului. 

În acele momente mă cuprindeau dubiile, mintea proprie nu-mi permitea să pătrund în atmosfera acelei realităţi căreia nu-i găseam noimă, sprijin şi reprezentare în propria mea lume. 

Când se întâmpla astfel făceam o pauză de câteva zile pentru a merge mai departe cu lectura şi corectarea textului, în acelaşi timp, după care simţeam iarăşi impulsul să revin, mă trezeam din nou prinsă şi surprinsă de simplitatea şi, în acelaşi timp, de complexitatea ce se ivea în faţa ochilor mei. 

(Jurnalista și scriitoarea Maria Timuc)


Învățătura spirituală, pe care Marius Ghidel spune că a „extras-o din… Infinit”, este o cale, una grea, dar o cale pentru a ne conștientiza pe noi ca ființe divine și a ne abandona complet Eul omenesc. 

Întâmplările pe care el și le amintește sunt și cele care i-au sugerat învățătura, aș spune, deși nu exclud ca în timp el să fi preluat câte ceva – desigur, inconștient – și din lecturile pe care le-a avut după anul 1989. 

Am sesizat că-i place Rumi, mi s-a părut că l-a studiat serios pe Lazarev, dar și pe Eckhart Tolle, și simt în învățăturile sale și amprentele altor autori, precum preotul Richard Wurmbrand. 

Dar, pe de altă parte, nici o învățătură nu ajunge la noi dacă n-o avem deja asimilată în propria conștiință, așa că nu-l bănuiesc de plagiat, cât mai degrabă cred în rezonanța experiențelor și în posibilitățile sufletelor de a se ridica în spațiul energetic în care adevărul se prezintă celor ce-l pot percepe.

Marius Ghidel are experiențe personale speciale, unele unice, precum și idei pe care nu le-am citit la nimeni altcineva. 

Îmbinarea dintre experiențele personale și învățătura spirituală desprinsă din ele mi se pare atuul lui Marius Ghidel și ceea ce îl face interesant, captivant, credibil și chiar special. Mai mult, deși el se trezește, pur și simplu, în lumi paralele, este capabil să ne împărtășească moduri în care putem și noi să ajungem în ele. 

Veți găsi în Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului lui Marius Ghidel o poveste fenomenală despre istoria spiritului și a ființei umane, dar și modalități concrete de a trăi, de a fi, de a mânca, de a simți, de a vă comporta cu lumea înconjurătoare, care au harul de a ne detașa de Ego, cauza fundamentală a distanței pe care am luat-o de Dumnezeul nostru și de fericirea în care existăm, dar nu știm. 

Când îl vom lăsa pe Dumnezeu să ne poarte prin viață și le vom permite celorlalți oameni să trăiască așa cum aleg ei singuri, chiar dacă nu e întotdeauna o fericire pentru noi, vom putea vedea spiritul și puterea lui aducându-ne fericirea, grația, lumina, binecuvântarea și mijloacele necesare vieții. 

(Jurnalista și scriitoarea – Maria Timuc)

Shangri-La – Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire este o recomandare pentru toți cei pasionați de paranormal și ezoterism.

La Misterio folosim doar surse de încredere în documentarea articolelor noastre. Astfel de surse relevante includ documente autentice, articole din ziare și reviste, autori consacrați, sau site-uri web reputabile.

  • Shangri-La - Frumusețea fără margini a Divinului. Calea către fericire. [Sursă]
  • Marius Ghidel - Shangri-La - frumusetea fără margini a Divinului. [Sursă]