Top MistereDiverse

Cum să-ți șochezi părinții. Top 10 imagini de groază desenate de copii

No Comments

Este bine știut că mai toți copiii se bucură de o imaginație extrem de bogată. Însă există cazuri în care imaginația copiilor capătă o latura întunecată, rezultatul fiind desene tulburătoare precum cele prezentate mai jos. 

Există însă și voci care spun că, în realitate, copiii sunt conectați la o lume pe care adulții nu o mai percep. Astfel, unii copii dotați pot să „privească” dincolo de vălul care separă lumea noastră de lumea de dincolo și pot intra în contact cu spiritele sau entitățile care sălășluiesc acolo.

Iată un top 10 imagini de groază desenate de copii.

10. Prietena imaginară

Prietena imaginară


Desenul a fost realizat de un băiețel de 4 ani. Întrebat de părinți cine este personajul din dreapta, copilul a oferit un răspuns care i-a îngrozit: „Prietena mea care mă însoțește peste tot. Ea are multe mâini cu care mă îmbrățișează noaptea.”

9. Imagini de groază desenate de copii – De ce tati nu o poate vedea?

9. Imagini de groază desenate de copii - De ce tati nu o poate vedea?


Desenul de mai sus este „opera” altui copil care a reușit să-și bage în sperieți părinții. Mesajul Why Can’t Daddy See Her? (trad. „De ce tati nu o poate vedea?”) rezumă perfect imaginea de groază desenată de acest copil. În spatele personajelor centrale (o fetiță și, probabil, tatăl ei) se află o creatură întunecată care pare să se târască dintr-un dulap. În mod evident, tatăl este supărat pe copila care încearcă să-i explice existența oribilei creaturi.

8. Doamna în Roșu

8. Doamna în Roșu


Doamna în Roșu se numără printre cele mai cunoscute și mai ciudate imagini de groază desenate de copii. Potrivit „autoarei”, Doamna în Roșu este un personaj invizibil care o urmărește peste tot. Se pare ca părinții copilei au apelat la ajutorul unui medium care, fără să știe de existența desenului, le-ar fi spus că o entitate malefică s-a atașat cumva de fată.

7. Imagini de groază desenate de copii – Băiatul misterios

7. Imagini de groază desenate de copii - Băiatul misterios


Desenul de mai sus este cât se poate de grăitor. În partea stângă avem o familie fericită („mami”, „tati” și „Julian”) iar în partea stângă, la oarecare depărtare, se poate observa o siluetă întunecată denumită The Talking Boy (trad. „Băiatul care vorbește”). Întrebat cine este The Talking Boy din desen, Julian a răspuns: „Este cel care îi duce pe copii departe”. Imaginea de groază a fost postată pe un forum dedicat părinților chiar de către părinții lui Julian care au încercat să afle mai multe despre The Talking Boy. Spre mirarea lor, s-a dovedit că aceeași entitate stranie, The Talking Boy, a îngrozit și alți copii, numerosi părinți exprimându-și îngrijorarea cu privire la „băiatul care le urmărește copiii”.

6. Wow!

6. Wow!


Ce se mai poate spune despre imaginea de groaza de mai sus? Deși pare inspirat dintr-un film horror, desenul este cât se poate de real și a fost realizat de un băiat de 5 ani. Potrivit părinților, copilul este foarte retras și pare permanent speriat de ceva. 

5. Imagini de groază desenate de copii – Monstrul din dulap

5. Imagini de groază desenate de copii - Monstrul din dulap


Părinții i-au cerut copilului să deseneze „creatura” care, potrivit spuselor lui, se târăște în fiecare noapte din dulap și stă nemișcată cu orele lângă pat. Rezultatul este imaginea de groază de mai sus. Se mai poate observa și o siluetă stranie la fereastră.

4. Porniri criminale

4. Porniri criminale


Desenul de mai sus înfățișează o fetiță și pe tatăl ei cum părăsesc o cafenea după ce i-au omorât pe toți clienții din interior. Înfricoșător este și felul în care trecătorii se bucură și îi ovaționează pe cei doi.

3. Imagini de groază desenate de copii – Entitățile demonice

3. Imagini de groază desenate de copii - Entitățile demonice


Desenul acesta este „opera” unui băiețel și înfățișează ceea ce pare a fi dormitorul unei fete pe nume Emily. Camera este plină de creaturi ciudate care par să se năpustească asupra fetei neajutorate. Observăm un monstru ascuns sub pat, o creatură ciudată la fereastră, o altă entitate care pare să coboare din tavan, și o siluetă întunecată undeva în mijlocul camerei. Desenul în sine este șocant, însă povestea nu se oprește aici. Potrivit părinților, Emily a fost sora băiatului. Fata a suferit de o boală cumplită și s-a stins pe când fratele ei avea doar două luni. Deoarece băiatul era foarte mic, părinții au hotărât să nu-i povestească despre sora lui, alegând să-i spună mai multe după ce va crește. 

2. Mormântul mamei

2. Mormântul mamei


Desenul intitulat Me + Dad Dance on Mommy’s Grave (trad. „Eu și tata dansam pe mormântul mamei”) este unul cât se poate de straniu mai ales prin prisma contrastului evident dintre grotescul actului în sine și atmosfera veselă din desen în care până și soarele zâmbește.

1. Monstrul din pod

1. Monstrul din pod


Top 10 imagini de groază desenate de copii se încheie cu acest desen ciudat realizat de un băiețel de 5 ani. Se poate vedea clar cum personajul din dreapta (probabil chiar autorul desenului) încearcă să fugă de o creatură înfricoșătoare. Potrivit spuselor băiatului, entitatea malefică se ascunde în podul casei de unde coboară în fiecare noapte și se strecoară sub patul copilului; de unde se aud șoapte, gemete și sunetul ghearelor care zgârie dușumeaua.


Surse

  1. Melissa Leath – How Children See into Other Realms. Text preluat la data de 4 noiembrie, 2019.
  2. The Problem With Children who See Spirits – seerssee.com. Text preluat la data de 4 noiembrie, 2019.
  3. Is Your Child Touched by Spirit? – vanpraagh.com. Text preluat la data de 4 noiembrie, 2019.
  4. Julija Nėjė – 32 Of The Creepiest Children’s Drawings Ever. Text preluat la data de 3 noiembrie, 2019.
  5. Alison Lynch – 14 terrifying children’s drawings that will make you seriously question the kind of people we’re raising. Articol publicat la data de 23 februarie, 2016. Text preluat la data de 3 noiembrie, 2019.
Semnificația și simbolistica inelului
Extratereștri antici și explozii nucleare în antichitate, ipoteze șocante și dovezi greu de contestat

Populare

Paranormal

Mistere Antice

Folclor

X-Files

Spiritualitate

Știință

Diverse

Despre noi

În spatele Misterio se găsește o echipă tânără, dinamică și unită de aceeași pasiune arzătoare pentru paranormal, mistere antice, enigme arhitecturale, fenomene inexplicabile, știință de frontieră, legende urbane, mituri, sau conspirații.

Urmărește-ne pe

Instagram
YouTube

Articole Similare

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu