Despre Misterio

În spatele Misterio se află o echipă tânără, dinamică și unită de aceeași pasiune pentru paranormal, mistere antice, enigme arhitecturale, fenomene inexplicabile, știință de frontieră, legende urbane, mituri, și conspirații.

Credem cu tărie că în spatele fiecărui mit sau legendă se află un sâmbure de adevăr, iar țelul nostru este să descoperim acel sâmbure de adevăr și să-l împărtășim cu întreaga noastră comunitate.

Pasiune, integritate și profesionalism

Acești termeni caracterizează cel mai bine stilul și dinamica echipei din spatele Misterio. Deși nu suntem jurnaliști profesioniști, facem tot posibilul ca fiecare articol publicat pe site-ul nostru să fie impecabil documentat din surse de încredere, concis, interesant, și informativ.

În spatele fiecărui articol publicat pe Misterio sunt zeci de ore de documentare, lucru cu care ne mândrim. În plus, echipa noastră face tot posibilul pentru a menține articolele relevante și de actualitate. Astfel, fiecare text este revizuit periodic și actualizat cu informații noi, după caz. 

Dintre sursele pe care le folosim în mod frecvent, putem reaminti:

Însă sursele noastre nu se opresc aici. Suntem mari fani ai unor autori precum Lewis Spence, Jon E. Lewis, H. P. Lovecraft, Stephen King, Dan Apostol, sau Arthur C. Clarke cu care am crescut și care reprezintă o infinită sursă de inspirație.

Conținut

Conținutul site-ului Misterio este împărțit în următoarele categorii principale: 

Fiecare categorie principală conține mai multe categorii secundare, astfel încât organizarea conținutului să se facă într-un mod cât mai logic.

Contact

Pentru a ne contacta, vă rugăm să folosiți formularul din dreapta. Ne puteți trimite întrebări legate de articolele publicate pe site, puteți solicita modificări/corectări (în cazul în care informația prezentată nu este 100% corectă) sau puteți să ne sugerați teme noi pe care echipa noastră să le abordeze. 

Dacă ne contactați pentru posibile colaborări, vă rugăm să menționați acest lucru în subiectul mesajului.

Echipa Misterio va face tot posibilul să răspundă în cel mai scurt timp tuturor mesajelor dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim lectură plăcută!

Echipa MISTERIO va face tot posibilul să răspundă în cel mai scurt timp tuturor mesajelor dumneavoastră.

Alătură-te comunității MISTERIO

Pinterest
Instagram

Contactează echipa MISTERIO

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
Menu